Gå videre til: Nytt om navnRosenkilden

Møter i 2021

Velg periode for å se gjennomførte eller kommende møter

januar 2021 (Til toppen ↑)

11. jan

Muligheter: Offisiell åpning!

Tid 13.00 - 14.15

DIGITALKONFERANSE: MULIGHETER er en felles møteplass og informasjonskanal for å synliggjøre hva som finnes av muligheter i regionen, både når det gjelder utdanning og nye jobber.

18. jan

Muligheter: Hvor er de nye jobbene?

Tid 13.00 - 14.15

DIGITALKONFERANSE: Det skjer mye spennende i Rogaland for tiden, både på land og til havs. I hvilke bransjer forventes det rekruttering, og hvilken kompetanse er det behov for?

25. jan

Muligheter: CV – Hvordan gjøre den til en vinner

Tid 13.00 - 15.00

DIGITALKONFERANSE: Når oppdaterte du sist din CV? Hva er det bedriftene eller de som rekruttere ser etter når de leser CVéne?

februar 2021 (Til toppen ↑)

01. feb

Muligheter: Fagbrev åpner nye muligheter

Tid 13.00 - 14.15

DIGITALKONFERANSE: Det å kunne et håndverk går aldri ut på dato. Uansett hvor mye vi skal lagre i skyen, eller kunne utføre ved å gi signaler til «Siri, Google eller andre», så er det behov for fagfolk i alle disipliner for å holde samfunnet i gang.

08. feb

Muligheter: Hvordan gjøre et godt intervju?

Tid 13.00 - 14.30

DIGITALKONFERANSE: Skal du på jobbintervju er det lurt å forberede seg. Men hva bør du forberede deg på? Og hvordan kan du vise dine ambisjoner og kompetanse på best mulig måte under intervjuet? Bli med på digitalkonferanse og få kloke tips og råd.

15. feb

Muligheter: Arbeidsplassen.no og vekstnæringer

Tid 13.00 - 14.15

DIGITALKONFERANSE: Rogaland trenger nye arbeidsplasser og i dagens sending presenteres det en oversikt over de store prosjektene som er på gang i fylket. I tillegg vil NAV presentere hvilke jobber som er tilgjengelige på markedet pr i dag. Følg med på Arbeidsplasse…

22. feb

Muligheter: Jobb i helsesektoren

Tid 13.00 - 14.15

DIGITALKONFERANSE: Helsesektoren trenger alltid dyktige og engasjerte medarbeidere og behovet for helsefagarbeidere vil bare vokse i fremtiden. Utdanningsmuligheter innen dette faget finnes over hele fylket og vi vil belyse noe av det her i dag.

mars 2021 (Til toppen ↑)

08. mar

Muligheter: Vil du starte egen virksomhet?

Tid 13.00 - 14.15

DIGITALKONFERANSE: Har du en drøm om å starte egen virksomhet? Vil du skape nye muligheter? Delta på dagens MULIGHETER og få råd og veiledning om hvordan du bør gå frem for å lykkes.

15. mar

Muligheter: Arbeidsplassen.no og vekstnæringer

Tid 13.00 - 14.15

Regionen trenger nye arbeidsplasser, og mange av stillingene vil komme i energisektoren. I dagens sending vil det bli fokus på hvilke nye prosjekt som er i støpeskjeen. I tillegg vil NAV presentere hvilke jobber som er tilgjengelige på markedet pr idag, uavhengi…

april 2021 (Til toppen ↑)

12. apr

Muligheter: For jobbsøkere med erfaring

Tid 13.00 - 14.00

DIGITALKONFERANSE: Mange arbeidssøkere har lang erfaring og høy utdanning, og møter argumenter som «overkvalifisert». Noen har lang erfaring og kan mye, men ingen formell utdanning og møter andre argumenter. Hvordan bør den voksne delen av arbeidssøkerne møte marke…

19. apr

Muligheter: Snu tankene og bli sjef i eget liv!

Tid 13.00 - 14.15

DIGITALKONFERANSE: Er du nylig blitt jobbsøker eller har du kanskje vært det en stund? Lurer du på hva du egentlig kan og vil eller har du mistet troen på at du skal finne noe nytt? Mange synes at denne situasjonen kan være ubehagelig, slitsomt og skamfullt.

mai 2021 (Til toppen ↑)

03. mai

Muligheter: Hvordan er fremtidsutsiktene i reiselivet?

Tid 13.00 - 14.15

Et år med Covid-19 har gitt reiselivsbransjen store utfordringer og bransjen har absolutt måtte tåle å takle utfordringer etter utfordringer med stadige nye restriksjoner og påbud å forholde seg til. Hvordan er nåsituasjonen for bransjen, hva vil bli annerledes i f…

10. mai

Muligheter: Utdanning innen bygg, anlegg og maritim sektor

Tid 13.00 - 14.15

DIGITALKONFERANSE: Norge trenger flere arbeidsplasser og i dagens sending vil vi presentere noen av de store prosjektene innen bygg & anlegg som kommer i nær fremtid eller som er i støpeskjeen i fylket vårt. I tillegg setter vi fokus på maritim sektor. Hvordan får…

31. mai

Muligheter: Gode tips i jobbsøkerprosessen

Tid 13.00 - 14.15

DIGITALKONFERANSE: Er du jobbsøker er det mange ting du må tenke på. Men hva bør du fokusere mest på? Hvordan kan du vise dine ambisjoner og kompetanse på best mulig måte både i jobbsøkerprosessen og under selve intervjuet? Bli med på digitalkonferanse og få kloke…

juni 2021 (Til toppen ↑)

07. jun

Muligheter: Nyttige fakta, gode tips og en dose inspirasjon

Tid 13.00 - 14.15

DIGITALKONFERANSE: I denne sesongens siste sending av Muligheter vil vi få besøk av NAV Nord-Rogaland og NAV Sør-Rogaland som vil presentere hvilke jobber som er tilgjengelige på markedet pr idag, hvordan er nåsituasjonen? Vi får også besøk av Bjørnson Organisasjon…

august 2021 (Til toppen ↑)

23. aug

Muligheter: Transportbransjen nå og i fremtiden

Tid 13.00 - 14.00

DIGITALKONFERANSE: I likhet med resten av samfunnet, har store deler av norsk transportnæring hatt det veldig tøft under koronaepidemien. Både små og store bedrifter sliter med å få endene til å møtes, og mange er på grensen til konkurs. Hvordan ser fremtiden ut og…

30. aug

Muligheter: Salg & service

Tid 13.00 - 14.00

DIGITALKONFERANSE: Salg og servicefaget handler blant annet om salg, markedsføring, samhandling og lønnsom drift. Man må også være en menneskekjenner og gjerne se behov som er nødvendige før de oppstår.

september 2021 (Til toppen ↑)

06. sep

Muligheter: Valg 2021

Tid 13.00 - 14.15

DIGITALKONFERANSE: Har du ikke bestemt deg enda for hva du skal stemme på under årets valg? Følg med på denne sendingen så kanskje du får gjort deg opp en mening.

20. sep

Muligheter: Livet som gründer

Tid 13.00 - 14.00

DIGITALKONFERANSE: Har du en drøm om å starte egen virksomhet? Vil du skape nye muligheter? Delta på dagens MULIGHETER og få råd og veiledning om hvordan du bør gå frem for å lykkes.

27. sep

Muligheter: TEMA

Tid 13.00 - 14.00

DIGITALKONFERANSE

oktober 2021 (Til toppen ↑)

04. okt

Muligheter: Teknologi

Tid 13.00 - 14.00

DIGITALKONFERANSE: Hva skjer innen teknologibransjen? Hvilken kompetanse er det behov for nå og i fremtiden. Utviklingen skjer raskt i denne bransjen og det er ikke alltid like lett å følge med.

25. okt

Muligheter: Kan karriereskift være noe for deg?

Tid 13.00 - 14.00

DIGITALKONFERANSE: Å bytte jobb er vanskelig nok. Å bytte yrke enda vanskeligere. Veldig mange fantaserer om en helt annen karriere uten å orke å gjøre noe med det. Men ofte kan det være både riktig og klokt.

november 2021 (Til toppen ↑)

01. nov

Muligheter: En fremtid i service-, handels- og reiselivsfaget?

Tid 13.00 - 14.30

DIGITALKONFERANSE: Et år med Covid-19 har gitt mange meget store utfordringer og reiselivet, varehandelen og servicebransjen har absolutt måtte tåle å takle utfordringer etter utfordringer med stadige nye restriksjoner og påbud å forholde seg til. Hvordan er nåsitu…

15. nov

Muligheter: Jobbe med barn

Tid 13.00 - 14.00

DIGITALKONFERANSE: Vet du at du vil jobbe med mennesker? Men er usikker på om du vil jobbe med barn eller voksne? Kanskje dagens sending kan hjelpe deg på rett spor! Kanskje det er mulig å kombinere det også?

22. nov

Muligheter: Hva skal vi leve av etter oljå?

Tid 12.00 - 13.00

DIGITALKONFERANSE: Begrepet "etter oljå" er et ofte brukt og også overbrukt begrep. Hva vi skal leve av på lengre sikt jobbes det med basert på en metode som omtales som Smart Spesialisering.

29. nov

Muligheter: Grip sjansen på en ny vår!

Tid 13.00 - 14.15

DIGITALKONFERANSE: For arbeidsledige eller for deg som kanskje vil bytte beite finnes det mange alternativer. Prosjektet "Menn i helse" er et populært tiltak og snart tar de imot søknader igjen. Fretex Jobb AS jobber hver dag for at du som ønsker det skal få nye mu…

© Næringsforeningen 2019-2023 Sidekart Personvern og vilkår for bruk
Umbraco CMS fra MarkedsPartner